måndag 5 oktober 2015

FORMVECKAN 2015

Vi är enormt glada över att Svensk Form Jämtland för andra året i rad arrangerar Formveckan och att vi på Designcentrum får vara med. Formveckan drar igång måndag 5 oktober klockan 8:00 med frukost på Designcentrum och pågår till lördag 9 oktober då det är workshops och Story Swap Shop på Stortorget och Storsjöteatern.

Under hela veckan visar vi vår nya utställning Jämtländska Designklassiker på Designcentrum. Utställningen är gjord av Katarina Widegren och på tisdag klockan 8:00 berättar hon om den och de föremål som visas. Samma dag klockan 11:45 bjuder vi in till 1000 idéer och en planet #16 med Sommarkontoret 2015 och Big Lake Coffee.

I år ser vi extra mycket fram emot en riktig djupdykning i inspiration om sort och design på Designdagen den 8 november.

Under veckan kan du lämna in något du inte längre använder eller behöver tillsammans med en berättelse på Designcentrum till lördagens Story Swap Shop.

Föranmäl dig gärna på formveckan.se. Där finns även programmet i sin helhet och mer information om Formveckans 26(!) olika aktiviteter.

Vi ses!

/Karolina & Tove på Designcentrum tillsammans med våra fantastiska praktikanter Hanna & Louise

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar